• Alles
  • (76)
    Sport
  • (51)
    Muziek

Pieter Jouke - Dingen die ik dacht

dinsdag 17 april 20:30 uur

Terry Schut

Soms denk je dingen voor een tijdje en dan blijkt het helemaal niet waar te zijn. Of juist wel. Pieter Jouke (1973) dacht heel veel en hij zal u vertellen wat er overeind is gebleven van al die gedachten. Dat doet hij met gevoel voor absurditeit, hogere associatiekunde en met liefde voor het gesproken woord. Bewust zit er in nagenoeg iedere zin een grap of een valkuil of iets dat raar klinkt maar stiekem wel klopt. Daarnaast is Jouke in de loop der jaren uitgegroeid tot een prachtige verhalenverteller. En dus zit je anderhalf uur op het puntje van je stoel , tegen beter weten in te hopen dat je niks mist!

Dingen Die Ik Dacht is alweer het vierde soloprogramma van Pieter Jouke. Nog nooit is iemand zo geleidelijk en volhardend aangestormd als hij. Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en hij zit bij het one-liners gezelschap van Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio- en TV programma’s, waarvan de bekendste natuurlijk Zondag met Lubach is.

De voorstelling begint om 20:30 uur. Onze foyer zal één uur voor aanvang van de voorstelling geopend zijn. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt € 17,50 inclusief een consumptie. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022


deel deze activiteit

Locatie

Theater Peeriscoop
Gorinchem
Boerenstraat 11B
4201ga


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.