• Alles
  • (52)
    Sport
  • (9)
    Muziek

Folk in Het Zevende Huis

zondag 13 januari 14:00 uur

david

Op zondag 13 januari in Het Zevende Huis: een familievoorstelling met “Diedeliedavid” en “Dirom Darom”, folk, traditionals en eigen werk.

Na jarenlang met z'n gitaar en fluitjes half Europa rond te hebben gereisd is David Cornelissen, misschien beter bekend onder zijn bijnaam Diedeliedavid, tegenwoordig weer meestal in Brabant te vinden. De winkelstraten en markten heeft hij ingeruild voor de podia van kroegen, theaters en festivals. Hij zingt nog steeds oude volksliederen en speelt nog steeds oude dansdeuntjes, maar beetje bij beetje is ook zijn eigen werk een steeds groter onderdeel van zijn repertoire gaan vormen. Kom gezellig luisteren naar zijn muzikale verhaaltjes!

Dirom Darom is een duo uit de jaren 90 dat een revival beleeft. Saskia Knijft en Helga Buitelaar reisden 8 jaar lang alle folkpodia van Nederland af. Zij brachten en brengen nu liedjes uit de middeleeuwen, grootmoederstijd en van nu. Een programma voor de hele familie met veel meedoe- momenten.

Zoals u gewend bent kunt u zich laven aan koffie, thee en een limonade voor de kinderen.

Er zijn twee voorstellingen in het Zevende Huis: om 14.00 en om 15.30. De toegang is gratis, een bijdrage in de hoge hoed voor de muzikanten wordt zeer op prijs gesteld!

U vindt Het Zevende Huis in de Knipsteeg, op nr 7. Meer info op facebook en op www.hhmusica.nl


deel deze activiteit

Locatie

Het Zevende Huis
Gorinchem
Knipsteeg 11
4201gh