• Alles
  • (52)
    Sport
  • (9)
    Muziek

Op reis met Paulus

woensdag 16 januari 22:00 uur

COV Gorkum nodigt iedereen van harte uit voor een interculturele en muzikale avond in gebouw Mamré van het Leger des Heils, Nicolaas Pieckstraat 45 in Gorinchem op woensdag 16 januari.

Al maanden is de Christelijke Oratorium Vereniging Gorkum aan het studeren op het oratoriumwerk ‘Paulus’, een boeiende muzikale vertelling over de reizen van Paulus door Felix Mendelssohn Bartholdy. Deze zendingsreizen voerden Paulus door diverse landen in het Middellandse Zee gebied. Ries en Rianda van der Zouwen hebben deze reizen ook gemaakt en vertellen over hun ervaringen. Door de afwisseling met muziek en lekkere hapjes gemaakt door mensen uit deze landen (o.a. Syrie, Turkije en Griekenland) wordt het een mooie avond. Natuurlijk zingt COV Gorkum ook nog enkele delen uit het oratorium. Het beloofd een mooie avond te worden, die een opmaat is naar het grootse concert wat COV Gorkum geeft in de Grote kerk van Gorinchem op vrijdag 25 januari.

Op reis met Paulus: Woensdag 16 januari 2019, aanvang 19.30 uur, Mamré, Nicolaas Pieckstraat 45 in Gorinchem. Meer info en kaarten op www.covgorkum.nl of bij de leden.


deel deze activiteit

Locatie

Leger des Heils
Gorinchem
Nicolaas Pieckstraat 45
4205br