Logo gorcumsecourant.nl


Meneer Lobbezoo redt konijn Witje

GORINCHEM - Lara Krijgsman, Anneleen Barth en Heleen van Bruggen liepen dinsdag in het park met Lara's konijn Witje. In het park bij PoGo aan de Haarsekade kwam meneer Lobbezoo hen tegemoet gefietst. Hij had zijn hond Fanja aan de lijn.

Lara tilde Witje op. Meneer Lobbezoo zei: "Fanja doet het konijn niks", dus zette Lara het konijn weer op de grond en hield het riempje vast. Witje rènde weg voor Fanja, worstelde zich uit het tuigje en sprong in het water. De meisjes waren in paniek. Meneer Lobbezoo aarzelde geen moment en sprong ook in het water. Hij zwom het konijn helemaal achterna tot aan de overkant.

Anneleen stond daar, pakte Witje over en wikkelde hem in haar vest. Heleen was ondertussen Lara's moeder halen. Lara liep naar Anneleen en vroeg of alles goed ging. Toen kwamen Lara's moeder en Heleen eraan, met een doek voor Witje. Ondertussen stond Fanja jankend aan de overkant. Toen het klaar was, ging meneer Lobbezoo druipend en met modder in zijn schoenen weer op de fiets. Namens ons alle drie: Bedankt, meneer Lobbezoo!!

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten