Logo gorcumsecourant.nl


Het jubilerende echtpaar werd gistermiddag al gefeliciteerd door burgemeester Govert Veldhuijzen.
Het jubilerende echtpaar werd gistermiddag al gefeliciteerd door burgemeester Govert Veldhuijzen.

Diamanten huwelijksjubileum echtpaar Van Duffelen-Korevaar

GORINCHEM - Het echtpaar Van Duffelen-Korevaar is vandaag,  woensdag 12 april, 60 jaar getrouwd. Burgemeester Govert Veldhuijzen van de gemeente Gorinchem bracht het echtpaar gistermiddag al een  felicitatiebezoek.

De heer Van Duffelen (Frans) en mevrouw Van Duffelen-Korevaar (Aatje) hebben elkaar in Gorinchem op 1e West ontmoet. De heer is geboren en getogen in Gorinchem en mevrouw is op 12-jarige leeftijd  vanuit Sliedrecht in Gorinchem komen wonen. Ze waren beiden aan het sleeën in de winter van 1950/1951 en kregen verkering. De verkering hield stand en uiteindelijk zijn zij in 1957 getrouwd.

De Vries Robbé

De heer Van Duffelen heeft een tijd gewerkt bij de Vries Robbé, daarna nog even een tussenstap bij een ander bedrijf waarna hij vervolgens tot aan zijn vervroegd pensioen bij metaalbedrijf Hermeta heeft gewerkt.  Mevrouw Korevaar heeft eerst lang voor haar moeder gezorgd en is daarna gaan werken in de thuis/bejaardenzorg.

Veel muziek gemaakt

Het echtpaar ging vroeger vaak samen op vakantie maar heeft vooral veel muziek gemaakt bij de fanfare in Asperen. Dit doet het echtpaar nog steeds, met veel plezier gaan zij elke week oefenen. De heer Van Duffelen speelt tenorsax en mevrouw Van Duffelen-Korevaar speelt hoorn. Ook alle kinderen en kleinkinderen maken muziek bij de fanfare. De heer Van Duffelen heeft ook altijd gevoetbald bij Unitas en speelt nu Walking Football.

De Efteling

Het echtpaar heeft drie kinderen, vijf kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Ze vieren het jubileum met de kinderen en kleinkinderen door drie dagen in de Efteling te verblijven, met als afsluiter een paasbrunch voor de familie.

Reageer als eerste
Meer berichten