Logo gorcumsecourant.nl


Jeugd TTC Gorkum draait topseizoen

GORINCHEM - De jeugd van tafeltennis club Gorkum heeft een topseizoen gedraaid met twee kampioenteams. Voor team 1 volstonden 2 punten in de laatste wedstrijd om het kampioenschap te halen. Na de eerste twee wedstrijden was dit al gerealiseerd. Dat het uiteindelijk 7-3 voor de tegenstander werd mocht de pret niet drukken. Na een afwezigheid van 17 (!) jaar speelt het 1e jeugdteam weer landelijk. Een fantastisch resultaat van Sander Klein, Thimo Luijsterburg en Jonne Poels.

Team 2 speelde vanaf dag één ook mee voor de titel en heeft het gehele seizoen de koppositie gehad en nooit meer afgestaan. Dit team maakte misschien nog wel de grootste metamorfose mee dit seizoen. Met Casper Stein, Julian Kha en Joel Scheurwater in het team werd er week na week beter gespeeld. Casper en Julian haalde dit seizoen zelfs een B-licentie wat voor tafeltennisbegrippen heel hoog is. Klasse gedaan en op naar de tweede klasse.

Voor team 3 en 4 was het net niet en deze teams scoorden een tweede plek. Voor team 3 was er dichtbij. Waar een 5-5 goed was voor het kampioenschap gingen ze tegen directe concurrent Scyedam de wedstrijd met 7-3 verloren. 

Reageer als eerste
Meer berichten