Logo gorcumsecourant.nl


Het ogenschijnlijk alledaagse thema liefde laat zich niet zomaar vangen.
Het ogenschijnlijk alledaagse thema liefde laat zich niet zomaar vangen.

Rubia Morena naar theater Peeriscoop

GORINCHEM - Theater Peeriscoop ontvangt op dinsdag 2 mei om 20.30 uur Rubia Morena met haar Acoustic Heart Sessions 'If It Hadn't Been For Love', een voorstelling met muziek- en verteltheater. Het combineert een gesproken verhaallijn met een uitgebreid muzikaal repertoire.

Verschillende passages en momenten worden versterkt door flamencodans. Er is veel interactie tussen de muzikanten, de verteller en de danseres. Het is een intieme en dynamische productie, uitgevoerd door een danseres, een (flamenco)gitarist, zangeres/verteller, backing vocalist, contrabassist en een percussionist.

Ingewikkeld

Het ogenschijnlijk alledaagse thema liefde laat zich niet zomaar vangen. Het is ingewikkeld en zeker geen vanzelfsprekendheid. Het kan op momenten het pad van afhankelijk, radeloosheid, wantrouwen, verslavingen en misbruik kruisen. Muziek biedt hierbij troost, herkenning en hoop. Voor de één betekent het haar redding, de ander glijdt af, wordt paranoïde en verandert zonder ooit weer te genezen.

Entree: 17,50 uur, inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch: 0183 690022. De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Reageer als eerste
Meer berichten