Logo gorcumsecourant.nl


Mix & Match
Mix & Match

Bevrijdingsfeest en regulier Plug In Café in PoGo

GORINCHEM - Plug In Café viert op vrijdag 5 mei het bevrijdingsfeest met liefst drie acts. Vanaf 20.00 uur treden op Mix & Match, Tim Dawn en The Kinksman.

Mix & Match, waarvan de leden in leeftijd varieren van 18 tot 70 jaar(!) brengt een repertoire vol rockcovers, Tim Dawn zoekt het in de de Indie-popsongs van o.a. James Bay en The Kinksman (met o.a. Teus Aanen en Dirkjan Middelkoop) doet de tijden van de Kinks herleven, dus met You Really Got Ne, All Day ad all of the Night en de meezinger Lola.

Zondag 7 mei is er vanaf 15.00 uur weer een regulier Plug In Café. Dan met Human Voice en Broken White Vans en misschien nog een daverende verassing. Human Voice is een gezelschap Crooners dat een ode brengt aan o.a. de Beach Boys, Neil Sedaka en de Eagles.

Gorcumse belofte

Broken White Vans is de grootste Gorcumse belofte van dit moment. De band, waarvan het merendeel Atheneum-scholieren, maakt in ijltempo naam met de rockklassiekers en het pakkende eigen werk. Na een eerste optreden twee maanden geleden werd de organisatie overstelpt met verzoeken om een vervolgoptreden en dat zegt genoeg.

Op beide dagen is de toegang gratis..

Reageer als eerste
Meer berichten