Logo gorcumsecourant.nl


Bill Parker
Bill Parker

Drie bands in Plug In Café

GORINCHEM - Maar liefst drie acts zijn op zondag 21 mei te ondergaan in Plug In Cafe in PoGo aan de Grote Haarsekade 120: Bill Parker, The Heat en Jeroen Janssen & John Blom.

Parker is een Amerikaanse singer/songwriter, die aan een Europese toer bezig is. Vanuit Seattle brak hij door met zijn typische countryrock, die al in 2002 werd vastgelegd op de CD/EP 'Sex not guaranteed'. Zijn gitaarspel werd meteen vergeleken met dat van Jimmy Rodgers en Keith Richards. Zijn zang werd vergeleken met grote blueszangers.

Cream en Pat Travers

The Heat is een driekoppige formatie die het vooral zoekt in de muziek van bands als Cream en Pat Travers. Dus met een stevige drums en bas als basis en virtoze soli. The Heat bestaat uit Ad Paap (zang en gitaar), Nico Kraayeveld (bas) en Willem Lavooy (ook Back in Town, drums)

Tubular Bells

Singer/songwriter Jeroen Goossens en zanger John Blom vormen een begrip in 'het circuit'. Niet in de laatste plaats door de vertolking van 'Tubular Bells', waarmee Mike Oldfield in 1973 de wereld veroverde. Optredens van Jeroen & John kenmerken zich vooral door door de wisselwerking met het publiek.

De deuren van Plug In Café/PoGo gaan om 15.00 uur open en om 15.30 uur begint het eerste optreden. De toegang is gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten