Logo gorcumsecourant.nl


Sanne, Lana en Fee turnden in Breda voor OKK uitstekend.
Sanne, Lana en Fee turnden in Breda voor OKK uitstekend.

Zeven podiumplaatsen in Breda voor turnsters OKK

BREDA/GORINCHEM - De turnselectie van OKK Gorinchem turnde dit weekend de meerkamp op het Open Bredase Turn Kampioenschap in Breda. Tijdens het drie dagen durende turnevenement kwamen maar liefst 1200 turners en turnsters uit heel Nederland in actie. Ieder kwam uit op één van de zeventien niveaus uit het Nationaal Turn Systeem.

De entree op het turnkampioenschap door OKK beloofde veel goeds en gaf, net als vorig jaar, hoop op een medailleregen voor het Gorcumse OKK. Op zondag behaalde OKK direct drie plaatsen bij de eerste vier op het niveau Instap N2. De eerste plaats was voor Jasmine, de derde voor Britt en de vierde voor Evy. Bij niveau Jeugd 2 E werd Louise vierde en Iris zesde. Bij niveau Jeugd 1 N4 behaalde OKK wederom twee podiumplaatsen: Sanne en Fee werden respectievelijk eerste en derde, Lana werd vijfde.

Overige meiden

Op maandag kwamen de overige meiden van de OKK turnselectie in actie. De podiumplaatsen bleven bezet door OKK: bij Pré-instap N2 werd Destiny tweede en Julianne derde. In de categorie Junior C eindigde Yasmine als elfde en Eline als zeventiende. Céline werd in de categorie Senior C knap achtste.

Junior B Sharon bracht met een derde plaats het aantal podiumplaatsen in Breda voor OKK dit pinksterweekeinde op zeven. Een topprestatie voor de gemiddeld tien uur per week trainende selectiegroep van OKK.

Reageer als eerste
Meer berichten