Logo gorcumsecourant.nl


Ronald Tukker (achteraan met bril, onder de lampjes) reikte in Rotown het eerste exemplaar van het boek uit aan de meewerkende artiesten.
Ronald Tukker (achteraan met bril, onder de lampjes) reikte in Rotown het eerste exemplaar van het boek uit aan de meewerkende artiesten.

Gorinchemse auteur Ronald Tukker brengt 'Rotterdam in the House #2' uit

ROTTERDAM/GORINCHEM - Gorcumer Ronald Tukker (1974) is sinds 1990 een groot liefhebber van house en bezocht vele housefeesten en platenzaken door heel Nederland. Tevens interviewde hij door de jaren heen een groot aantal bekende dj's en producers, waaronder Paul Elstak, Wessel van Diepen, Oliver Heldens en Ferry Corsten. Onlangs bracht hij Rotterdam in the House #2 uit. Een uniek boekwerk, waarin de Rotterdamse dj's en producers zelf vertellen over de Rotterdamse housescene van nu en over hun muziek. 

Donderdag reikte de Gorcumse auteur Ronald Tukker in Rotown het eerste exemplaar van het boek uit aan de meewerkende artiesten. Het boek is een absolute must have voor iedere houseliefhebber. Oliver Heldens, de huidige nummer 8 dj van de wereld, komt uitgebreid aan het woord. De hardcore komt volop aan bod met Human Resource, Sperminator, Dyewitness en 3 Steps Ahead.

Techno

Verder is er ruim aandacht voor techno met Joris Voorn, Bas Mooy, Mike Drama, Strobe, Taras van de Voorde en Stranger. Ook de house is goed vertegenwoordigd met Benny Royal, Jill Kleinjan, Maarten Vorwerk (Jeckyll & Hyde), Steven Pieters en Diephuis. Allemaal komen zij aan bod in dit boek over de Rotterdamse housescene, voorzien van veel nieuw fotomateriaal en unieke oude foto's uit de archieven van de artiesten zelf.

'Rotterdam in the House' (132 pagina's, ISBN: 9789402162653) is gepubliceerd via Brave New Books. Het boek is te koop via Bol.com en te bestellen via de lokale boekhandel. Prijs: €20,00 (incl. gratis verzending) Het boek is ook verkrijgbaar in een luxe full colour hardcover-editie.
 

Reageer als eerste
Meer berichten