Logo gorcumsecourant.nl


Echtpaar 'Sepers–Huisman' gefeliciteerd door burgemeester Veldhuijzen.
Echtpaar 'Sepers–Huisman' gefeliciteerd door burgemeester Veldhuijzen.

Diamanten huwelijksjubileum echtpaar Sepers-Huisman

GORINCHEM - Het echtpaar Sepers-Huisman was woensdag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Govert Veldhuijzen bezocht het echtpaar 's middags om hen te feliciteren met het 60-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft elkaar leren kennen in Spijkenisse. De moeder van mevrouw Sepers-Huisman (Adrie) had een snoepwinkel en haar vader was brugwachter. De heer Sepers (Jo) fietste daar dagelijks langs en belde met de fietsbel toen hij langs fietste. Zo kregen zij verkering.

Automonteur en politieagent

De heer Sepers was automonteur maar is toen een opleiding tot politieagent gaan volgen. Toen hij klaar was met zijn opleiding kon hij aan de slag bij de Rijkspolitie te water in Nijmegen. Mevrouw Sepers-Huisman heeft vroeger in de huishouding gewerkt, daarna zorgde zij voor het huishouden en het gezin.

Het echtpaar is diverse keren verhuisd voor het werk van de heer Sepers. Toen de heer Sepers met pensioen ging heeft hij een koninklijke onderscheiding ontvangen. Na de pensionering van de heer Sepers zijn zij naar Gorinchem verhuisd om dichter bij de kinderen te wonen.

Caravan

Het echtpaar is altijd samen, zo bridgen zij vaak en houden zij van samen reizen door Europa met de caravan, dat doe zij nu nog steeds. Twee keer per jaar vertrekken zij voor 3 maanden naar Spanje of Italië.

Het echtpaar heeft drie kinderen, acht kleinkinderen en het eerste achterkleinkind is op komst. Ze vieren het jubileum door met het hele gezin een weekend weg te gaan. Daarnaast geven zij ook een feest om dit bijzondere jubileum te vieren.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten