Logo gorcumsecourant.nl


Het kampioensteam.
Het kampioensteam.

Achilles/Omega handbalt met glans naar kampioenschap

GORINCHEM - Het herenteam van Achilles/Omega speelde de laatste veldwedstrijd zondag aan de Bataafsekade tegen Roda'71. Achilles/Omega handbalde met glans naar het kampioenschap.

De teams gingen de eerste minuten gelijk op, maar toen het 3-3 was, nam Achilles/Omega terecht de leiding. Door mooi samenspel en fraaie combinaties kon Achilles/Omega op flinke voorsprong komen: 10-5. De atmosfeer was zeer benauwd, maar beide ploegen bleven attractief handballen. Roda'71 bleef weerstand bieden aan het spel van de thuisclub, maar er dreigde geen gevaar voor Achilles/Omega. De heren gingen welverdiend rusten bij 18-11.

Prima keeperswerk

Achilles/Omega-keeper Venderbos liet ook deze wedstrijd weer prima keeperswerk zien; hij hield 23 schoten tegen. HIerdoor kon Achilles/Omega de voorsprong uitbreiden en handbalde zonder problemen naar het kampioenschap. Alle Achilles/Omega-spelers scoorden! Met een 'rode kaart' werden Henry de Cock en Harry Venderbos het veld uitgestuurd. Ze namen hiermee afscheid van hun handballoopbaan.

Bloemen en champagne

De scheidsrechters floten af bij 34-23 en de kampioen was bekend. Bloemen en champagne werden aangeboden door het bestuur en Achilles/Omega ging feestvieren.

Reageer als eerste
Meer berichten