Logo gorcumsecourant.nl


Het jubilerende echtpaar werd donderdagmiddag door burgemeester Govert Veldhuijzen gefeliciterd. Foto: gemeente Gorinchem
Het jubilerende echtpaar werd donderdagmiddag door burgemeester Govert Veldhuijzen gefeliciterd. Foto: gemeente Gorinchem (Foto: gemeente gorinchem)

Jan en Riet Kuiters leerden elkaar kennen tijdens 't dansen

GORINCHEM - Burgemeester Govert Veldhuijzen bezocht donderdagmiddag het echtpaar Kuiters-De Man om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Jan Kuiters en Riet Kuiters-De Man hebben elkaar leren kennen dankzij hun liefde voor dansen. Tijdens een avondje ballroom-dansen in Dordrecht kwamen ze elkaar tegen.  De vonk sloeg over.

De heer Kuiters heeft vroeger veel kennis opgedaan. Hij heeft onder meer voor een schoonmaakbedrijf en in de bouw gewerkt. Mevrouw Kuiters-de Man werkte in de schoonmaak op kantoren.

Lezen en tv-kijken

Mevrouw Kuiters-de Man heeft als wens om samen met haar man nog een stuk ouder te worden en om te genieten van het leven. Zelf houdt ze van lezen en haar man van tv kijken. Ook studeren ze samen de Bijbel en gaan ze al 52 jaar lang naar de vergadering van Jehova's getuigen.

Door de ziekte van de heer Kuiters werd het huwelijk niet uitgebreid gevierd.

Reageer als eerste
Meer berichten