Logo gorcumsecourant.nl


Sinds afgelopen voorjaar beschikt locatie De Zes Molens over een terras.
Sinds afgelopen voorjaar beschikt locatie De Zes Molens over een terras.

Terras De Zes Molens door gift kringloop De Cirkel zomerklaar

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Kringloop De Cirkel uit Hardinxveld-Giessendam overhandigde begin deze zomer een cheque van 1250 euro aan locatie De Zes Molens van zorgorganisatie De Lange Wei. Medewerkers en cliënten namen de cheque in ontvangst uit handen van Gerrit den Besten en Nico de Bijl.  “Sinds afgelopen voorjaar beschikt locatie De Zes Molens over een terras, grenzend aan één van de huiskamers", vertelt Paula de Bruin, Verzorgende IG in locatie De Zes Molens. "De prachtige gift die wij ontvingen van kringloop De Cirkel, was bestemd voor de aankoop van terrasmeubelen om ons terras aan te kleden. Inmiddels hebben we een complete set terrasmeubels aangeschaft." 

Bij mooi weer genieten onze cliënten van het buiten zijn in een veilige omgeving. Door het mooie weer de afgelopen periode konden we al veel gebruik maken van de terrasmeubels. We zijn dan ook erg blij met de gulle gift”, aldus Paula.

60 jaar actief

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

Reageer als eerste
Meer berichten