Logo gorcumsecourant.nl


Officiële opening nieuw hockeycomplex G.H.C. Rapid

Afgelopen zaterdag 2 september stond in het teken van de spetterende opening van het nieuwe hockeycomplex van G.H.C. Rapid. Wethouder Hans Freije was getuige van dit heugelijk moment. Zo ook de directievoorzitter van de Rabobank Martijn Spijk en Frans Looijen namens Damen, samen met een aantal jeugdleden mochten de heren een puzzel leggen met daarop de afbeelding van het nieuwe hockeycomplex. De puzzel klopte en hiermee was de officiële opening een feit.

Na een gezamenlijke inspanning van de gemeente Gorinchem, architect, adviseurs, aannemer, installateur, onderaannemers, oud-voorzitters Boukje Kruize en Rein Killian met vele vrijwilligers van G.H.C. Rapid, is er nu sprake van een prachtig hockeycomplex met een zeer bijzondere uitstraling! Het nieuwe hockeycomplex bestaat uit twee moderne watervelden en een zandveld, daarnaast nog een kunstgras miniveld. Al met al een enorme sportieve aanwinst voor regio Gorinchem. G.H.C. Rapid kan zo eindelijk aan de groeiende vraag voldoen. Hockeyvereniging G.H.C. Rapid is als recreatieve hockeyclub met een hoog familiair karakter, erg trots op dit fantastische resultaat en kijkt uit naar het aankomend hockeyseizoen. Door het aantrekken van Martin en Floris de Ridder (speelt bij Heren 1 Kampong) hebben wij ook nog eens toptrainers in huis gehaald. Zij zorgen ervoor, dat alle leden volgens hun trainingsplan trainen en de bijbehorende doelstellingen kunnen halen.

Naast de feestelijke opening van het nieuwe hockeycomplex was afgelopen zaterdag ook de start van ons Lustrumjaar. G.H.C. Rapid bestaat alweer 85 jaar en dat gaan we het hele jaar vieren met allerlei uitdagende, sportieve maar vooral gezellige activiteiten. We zijn ‘springlevend’ bij G.H.C. Rapid, en dat voelt fantastisch.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox