Logo gorcumsecourant.nl


Asieldieren zoeken Vrienden op 7 oktober

GORINCHEM - De  dieren in het Gorinchemse Dierenasiel willen op zaterdag 7 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur heel graag vrienden maken. Tientallen katten, honden, cavia's, konijnen en hanen kijken uit naar een nieuwe vriend, waar ze hun verdere leven mee kunnen spelen, rennen, ondeugend zijn en knuffelen.

Wie niet de mogelijkheid heeft om een huisdier te nemen kan Vriend worden van alle dieren in het asiel. Deze vrienden zijn hard nodig, want met de bijdrage van de vrienden kunnen hun voer en medicijnen betaald worden.

Rondleiding met uitleg

Iedereen die graag wil weten hoe het er in een Dierenasiel aan toe gaat kan zaterdag een rondleiding met uitleg krijgen. De Stichting Hond & Gedrag is aanwezig met diverse groepen honden die een demonstratie geven.

Onder het genot van een kopje koffie met een heerlijke oliebol van Bakker Bas, die de eerste van het oliebollenseizoen bakt, kan iedereen kijken naar de asielhonden die zich voor zullen stellen om 10.30 uur, 12.00 uur en 15.00 uur.

Informatief programma

De dierenambulance, Dierenkliniek Arkel en Carocroc voer hebben een informatief programma. Er is grabbelen en een springkussen voor de kinderen, evenals kraampjes met spullen om je dier te verwennen. Verdere: sieraden van dieren en een dierenfotograaf die de vriendschap tussen jou en je dier vast kan leggen op een mooie manier.

Een ieder is welkom aan de Haarweg 1 in Gorinchem.

Reageer als eerste
Meer berichten