Het leuke van deze markten is dat je nooit weet wat je tegenkomt. Eigen foto
Het leuke van deze markten is dat je nooit weet wat je tegenkomt. Eigen foto

Mega-snuffelmarkt in Evenementenhal

GORINCHEM - Organisatiebureau Van Aerle organiseert op zondag 3 december in de Evenementenhal Gorinchem een mega-snuffelmarkt. Vanaf 9.00 uur staan bijna 470 kramen opgesteld, waar tienduizenden tweedehands spullen worden aangeboden. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare en handige dingen, zomaar of voor de heb; het is er allemaal, een compleet huis kan worden ingericht met het gigantische aanbod op deze snuffelmarkt.

Duizenden bezoekers weten steeds de weg te vinden naar deze snuffelmarkt, mede dankzij het grote aanbod spullen. Koopjesjagen zit ons in het bloed. Het leuke van deze markten is dat je nooit weet wat je tegenkomt.

Mooie curiosa

Oude lp's van in vergetelheid geraakte sterren, complete serviezen, een leuk kastje om nog op te knappen, mooie curiosa en verzamelspullen. Kortom; een mix van allerlei oude en gebruikte spullen.

De snuffelmarkt is geopend van 9.00 tot 16.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 4 euro voor volwassenen. Kinderen tot en met 12 jaar onder geleide hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

De evenementenhal staat aan de Franklinweg 2 in Gorinchem oost.

Meer berichten