WeHelpen Gorinchem organiseert Matchdag

GORINCHEM - WeHelpen Gorinchem houdt op donderdag 30 november haar tweede Matchdag. Met de Matchdag wil WeHelpen zoveel mogelijk hulpvragen en hulpaanbod van Gorinchemse inwoners met elkaar matchen. WeHelpen is er voor iedereen die hulp nodig heeft of die graag iets doet voor een ander. De Matchdag vindt plaats bij Fynes Fitness op de Dokter van Stratenweg 15 (achter het tankstation) op de eerste verdieping, van 13.00 tot 16.00 uur.

Wethouder Hans Freije opent de Matchdag rond 13.30 uur. Aansluitend reikt wethouder Eva Dansen certificaten uit aan de deelnemers van de cursus "Gezond kopen en Gezond koken". Deze club wordt ondersteund vanuit Fynes Fitness. De cursus draagt bij aan het programma Gezondheid In De Stad (GIDS). Dat als doel heeft om een gezonde leefstijl onder Gorinchemse inwoners te bevorderen.

Ter plekke gekoppeld

Tijdens de Matchdag worden de hulpvragen en het hulpaanbod op de website van WeHelpen ter plekke met elkaar gekoppeld. De hulpvragers en hulpaanbieders zijn uitgenodigd en kunnen elkaar morgen ontmoeten. Er zijn vrijwilligers van WeHelpen aanwezig om bezoekers van de Matchdag verder op weg te helpen.

www.wehelpen.nl/gorinchem.

Meer berichten