Liggen ze bij u ook nog in de keukenla of ergens anders?
Liggen ze bij u ook nog in de keukenla of ergens anders?

Inzamelactie waardepunten Douwe Egberts voor voedselbank

GORINCHEM - Voedselbanken in het hele land zitten te springen om (dure) koffieproducten. Daarom organiseert Lions Nederland, in samenwerking met Voedselbanken Nederland, in december een inzamelactie van Douwe Egberts waardepunten. Douwe Egberts steunt deze actie en verhoogt alle donaties. Lions Alblasserwaard doet ook mee aan deze landelijke actie en zet in Gorinchem en omstreken zo'n veertien inzameldozen neer bij supermarkten.

Er liggen in keukenlades nog heel veel Douwe Egberts Waardepunten te wachten op een bestemming. Geef uw DE-punten meer waarde en lever ze in voor de voedselbank! De door u ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie, die door Douwe Egberts worden gedoneerd aan de voedselbank.

Oud en vreemd geld

U kunt ook oud en vreemd geld inleveren. Van de opbrengst hiervan worden staaroperaties in derdewereldlanden betaald. Heeft u nog vreemd of oud geld liggen en weet u niet wat u er mee moet doen? Doneer het en maak het zo mogelijk dat oogklinieken in de derde wereld ook arme mensen kunnen helpen met staaroperaties. Een staaroperatie kost 30 euro. Rijken betalen 15 euro meer dan de kostprijs. Met de Lions bijdrage van 15 euro heeft de kliniek dan weer 30 euro om arme mensen gratis te opereren.

Inleverpunten

Uw waardepunten en oud & vreemd geld kunt u, bij voorkeur geteld, deze hele maand inleveren. In de Gorcumse binnenstad bij de Coöp en de Spar en verder bij Albert Heijn, Jumbo en Plus Jan Sterk. Ook bij de EMTE in Hoornaar en supermarkten in Sleeuwijk, Werkendam, Leerdam, Giessenburg, Arkel, Nieuwendijk en Heukelum staan de herkenbare inzamelingsboxen.

Meer berichten