'Wij verwachten minimaal 2500 bezoek(st)ers op dit mega Oud & Nieuw Feest', zegt Martijn Bakker. Foto: Cok Slijkoord
'Wij verwachten minimaal 2500 bezoek(st)ers op dit mega Oud & Nieuw Feest', zegt Martijn Bakker. Foto: Cok Slijkoord

New Years Eve in Gorinchem: 'Voorgaande feesten zullen verbleken'

In de evenementenhal aan de Franklinweg 2 in Gorinchem zijn de voorbereidingen voor een groots opgezet Oud & Nieuw Feest in volle gang. Volgens 'Flashback', die de organisatie van de New Years Eve in handen heeft, wordt het dit jaar een giga-feest waarbij alle voorgaande feesten zullen verbleken. Er worden maar liefst 2500+ bezoekers verwacht.

Door Cok Slijkoord

"Het wordt dit jaar extra spannend", aldus (mede)organisator Martijn Bakker vanuit de organisatie van de evenementenhal. We hebben namelijk 'Masquerade' als thema gekozen en hopen uiteraard dat het publiek met een feestelijk, romantisch masker de zaal zal betreden. Daar treffen ze een groots podium aan met een spectaculaire show vol dans en acrobatiek.

Vanaf 00.30 uur tot 06.00 uur komen non-stop alle muziekstijlen voorbij. De bezoek(st)er aan dit New Year Eve  wordt in hoog tempo getrakteerd op herkenbare hits in een mix van hiphop, house, moombathon, electro en uiteraard op de meest recente, maar ook de onverwoestbare "ouwe gouwe's". Alhoewel het feest tot 06.00 uur doorgaat, is de entree mogelijk tot 03.00 uur.

Ondanks dat het thema 'Masquerade' is, is er geen verplichte dresscode, maar als je gekleed komt in de stijl van het thema maak je uiteraard wel de blits! Zowel de best geklede man als best geklede vrouw maakt bovendien kans op een reischeque van 150 euro. Voor de New Years Eve geldt een minimumleeftijd van 16 jaar en alcohol is uitsluitend verkrijgbaar op vertoon van een geldig legimitatiebewijs. Om de veiligheid van de bezoek(st)ers zoveel mogelijk te garanderen, wordt bij de ingang iedereen verplicht gefouilleerd. Bij het aantreffen van wapens, vuurwerk of drugs wordt de toegang onverbiddelijk geweigerd. Datzelfde geldt ook als de bezoek(st)er onder invloed van drank en/of drugs is. "Uitgangspunt is en blijft een onvergetelijk feest en geen onacceptabele rotzooi", stelt Martijn Bakker. Tenslotte mag niet onvermeld blijven dat vanuit de hele regio bussen rijden om je veilig van en naar het New Years Eve te brengen.

Tickets.

Er zijn diverse soorten tickets te koop waarbij de prijs per ticket ook nog eens afhankelijk is van de datum waarop het ticket gekocht wordt. Bij het verschijnen van deze editie zijn de tickets als volgt:

Regular Ticket.

De prijs van dit ticket is 24 euro. Dit is het goedkoopste ticket en hiermee verschaft de bezoek(st)er zich toegang tot de feestzaal. Hij/zij kan naar believen consumptiemunten kopen. Vanaf 27 december kost een regular ticket 28 euro.

VIP Ticket.

De prijs van een VIP-ticket bedraagt 110 euro. In het VIP-ticket is de toegangsprijs inbegrepen, een speciale 'fast lane' bij entree en een fles drank naar keuze. Voor dat laatste is een ruime keus in dranken. De flessen drank zijn uitsluitend verkrijgbaar op het 'Bottle Deck' en mogen niet meegenomen worden in de zaal.

Meer berichten