Foto: eigen foto

Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd

WOUDRICHEM - Op zaterdag 20 januari geeft Kunst Na Strijd om 20.00 uur in 't Rondeel een nieuwjaarsconcert. Dit jaar zal niet alleen het harmonieorkest van de vereniging spelen, maar ook het vernieuwde opleidingsorkest. Vorig jaar is besloten alle jeugd van het opleidingsorkest door te laten stromen naar het harmonieorkest en met de overige leerlingen te starten met een nieuw opleidingsorkest. Hoewel zij in 2017 al enkele optredens hebben gegeven, is het dus de eerste keer dat zij spelen op het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van de vereniging.

Kunst Na Strijd heeft weer een gevarieerd programma samengesteld. Het opleidingsorkest opent het concert met een aantal korte werkjes. Daarna is de beurt aan het harmonieorkest. Het publiek kan een werk beluisteren waarin het slagwerk op de voorgrond staat. Maar ook een suite, die niet alleen heel Barok, maar ook heel swingend klinkt. En natuurlijk mag een wals op een nieuwjaarsconcert niet ontbreken. De muziek ligt gemakkelijk in het gehoor en zal de bezoekers soms zeer bekend in de oren klinken

Verloting

Tijdens het concert is de bar geopend. Aan het eind van de avond is er een verloting met mooie prijzen. De bar blijft na afloop nog geopend, zodat gezellig kan worden nagepraat en geproost op het nieuwe jaar.

Zaal open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten