In Museum De Koperen Knop is een expositie van fotografische en ruimtelijke kunst te bekijken.
In Museum De Koperen Knop is een expositie van fotografische en ruimtelijke kunst te bekijken.

Foto's en beelden in De Koperen Knop

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Vanaf vandaag is in Museum De Koperen Knop een expositie van fotografische en ruimtelijke kunst te bekijken. Een oproep, vorig jaar, resulteerde in een geweldig aanbod van mooi werk, waaruit een zeer uitgebreide selectie werd gemaakt. Na een preview, voor de bij het museum betrokken Vrienden en de Goede Vrienden, is de opening van deze expositie - 'Goed Belicht' - gepland door de bekende fotograaf Ferry Verheij.

Al diverse keren heeft de expositiecommissie van De Koperen Knop het museum beschikbaar gesteld voor een expositie door iedereen die zich bezighoudt met kunst. In zo'n geval wordt een oproep gedaan in de regionale pers, op de website en door middel van flyers. Ook nu weer waren de reacties opvallend positief. Velen reageerden met de mededeling graag mee te willen doen.

Twee kunstuitingen

Dit keer ging het om twee kunstuitingen: ruimtelijk werk oftewel beelden en om fotografisch werk, dus foto's. De kwaliteit van wat werd aangeboden bleek dermate hoog dat er een heel goede expositie kon worden samengesteld. De expositie duurt tot en met 3 maart.

Museum De Koperen Knop is gevestigd: Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam. Het is open van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-17.00 uur. Het museumcafé kan ook zonder museumbezoek worden bezocht. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.koperenknop.nl. Informatie kunt u vragen via email: koperenknop@koperenknop.nl of telefonisch 0184 611366.

Meer berichten