Annemarie Brijder zingt over alles wat ze niet snapt.
Annemarie Brijder zingt over alles wat ze niet snapt.

Chansons van Annemarie Brijder in Theater Peeriscoop

GORINCHEM - Van de economische crisis tot het NOS journaal en van de liefde tot de drank. Annemarie Brijder zingt over alles wat ze niet snapt. Op zondag 25 februari doet ze dat vanaf 16.00 uur met 'Evenwicht' in Theater Peeriscoop.

Met haar chansons - in Nederlands en Frans - doet ze opgewekt pogingen de wereld een beetje beter te begrijpen. Maar dat lukt lang niet altijd. Met humor, lichtheid en hier en daar een felle uithaal neemt ze haar publiek mee in haar zoektocht.

Annemarie Brijder, van oorsprong bioloog, stond met haar liedjesvoorstelling 'Ik ben er klaar mee' onder andere op het Delft Fringe Festival, het KAFT Theaterfestival en op Landjuweel in Ruigoord. Vorig jaar verschenen haar twee EP's: 'Evenwicht' en de Franstalige 'Tu verras bien'. Annemarie treedt afwisselend op in Nederland en Frankrijk. Zoals gewoonlijk op zondagmiddag zorgt Theater Peeriscoop na de voorstelling voor een hapje.

De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro, inclusief een consumptie. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183 690022.

Meer berichten