Foto: eigen foto

Voetbal: Bart van den Bosch voorlopig uitgeschakeld

SCHELLUINEN/GORINCHEM - Voor Schelluinen-routinier Bart van den Bosch zit het seizoen er mogelijk op. Hij kwam vorige week zaterdag tegen DFC als invaller in het veld, maar werd hard geraakt.

Even werd gedacht aan een afgescheurde spier in het bovenbeen. Dat bleek bij bezoek aan het ziekenhuis niet het geval. Volgens zijn trainer, Philip den Haan, zal herstel drie tot vier maanden duren.

Akin Arslan naar Unitas (zo)

Unitas heeft op zondag de eerste nieuwkomer binnen. Van derdedivisionist ASWH komt Akin Arslan. De 22-jarige aanvallende middenvelder sloot vorig seizoen aan bij het IFC van trainer Jack van den Berg. In de zomer maakte hij alsnog de overstap naar ASWH. De Rotterdammer genoot de jeugdopleiding onder meer bij Feyenoord en Sparta. Vervolgens kwam hij uit voor Brabant United en IFC. Unitas-trainer Rick Adjei: 'Ik volg Akin al twee jaar en ben erg blij hem er volgend seizoen bij te hebben.' Bij Unitas, waar al vijftien spelers hun overeenkomst verlengden, vertrekken spits Armand Selmani en verdediger Gordillio Clemens.

Meer berichten
Shopbox