Activiteiten rond vijftig jaar Serve'68

VUREN - Bij het in 1967 tot stand komen van een verenigingsgebouw in Vuren, nam Sieb Tuiten het initiatief de volleybalsport in Vuren te introduceren. Hij werd daarbij gesteund door Wim van Ballegoyen en Jan Hobo. Eén en ander resulteerde 1968 in de oprichting van een volleybalvereniging: Serve'68. Dit jaar is dat vijftig jaar geleden.

Er worden het hele jaar diverse activiteiten georganiseerd om dit vijftigjarig bestaan te vieren. Zo is er op zaterdag 17 maart 's middags een eerste activiteit in sportcentrum De Koels in Vuren. Dan komt de Join Volleybal Tour-bus van de NeVoBo naar Vuren, met diverse unieke attracties.

Braderie

Verder is er een braderie voor jong en oud met heerlijke taarten, boekenmarkt, sieraden, Oud-Hollandse spelen en een Rad van Fortuin met prachtige prijzen. Ook is er dan het afsluittoernooi van de scholenclinics, die enkele weken lang voor de basisschoolleerlingen werden gehouden.

Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn jong en oud van harte welkom.

Op 17 maart in de Koels van 14.00 uur tot 17.00 uur .
Leer alle coole volleybal moves; duiken, smashen en een goede passing geven. Kom kijken en doe mee. Ook wordt het afsluittoernooi van de scholenclinic gehouden.
Maak volleybal jouw sport en kom naar de kennismakingstrainingen op 19 en 26 maart van 18.15 tot 19.00 uur in de Koels !

Met een gezellige BRADERIE in de grote zaal van de Koels;
heerlijke taart, boeken, sieraden, oud Hollandse spelen en een rad van fortuin met prachtige prijzen.
Activiteiten voor jong en oud !

Meer berichten