Jane Lasonders boek kreeg de titel 'Rood licht'. Eigen foto
Jane Lasonders boek kreeg de titel 'Rood licht'. Eigen foto

Jane Lasonder vertelt haar verhaal in De Parel

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Op zaterdag 21 april vertelt Jane Lasonder haar verhaal in 'De Parel'. Jane verloor haar onschuld op 5-jarige leeftijd. Tot haar vijftiende was haar leven één vicieuze cirkel van misbruik, geweld en eenzame opsluiting. Op haar tiende raakte ze verslaafd aan de drank. Tweemaal onderging ze tegen haar zin een abortus. Ze verloor haar geliefde. En haar zoon.

En toch… Jane is nu een gezonde, blije moeder van twee tieners. Twintig jaar getrouwd met dezelfde man. Ze is niet ziek in haar hoofd en heeft vrede in haar hart. Jane is het aangrijpende levensverhaal van een gewoon meisje dat onvoorstelbare wreedheden heeft ondergaan, maar 'door Goddelijk ingrijpen' een gelukkig leven leidt.

Daarnaast vertelt zij over haar boek, dat de titel 'Rood licht' kreeg. Dit gaat over dat Jane strijdt tegen prostitutie en mensenhandel.
Een ieder is welkom op deze bijzondere en bemoedigende avond van Kom Ook!

Vanaf 19.15 uur is er koffie of thee in De Parel, Talmastraat 9 in Hardinxveld-Giessendam. Het programma begint om 19.45 uur. De entree is 9 euro, inclusief twee consumpties.

Divers

Kom Ook Groep organiseert christelijke jongerenavonden vanaf 18 jaar tot 45 jaar. De invulling van de Kom Ook-avonden zijn altijd heel divers: pittige sprekers, stevige debatten, aangrijpende video's of een vrolijke quiz. Er is ook gelegenheid voor gezellige contacten onder het genot van een drankje bij de bar.

Meer berichten