In 2017 telde de debuuteditie van The Hair X-perience ruim 70 deelnemers, tientallen vakdemonstraties en meer dan 3000 bezoekers.
In 2017 telde de debuuteditie van The Hair X-perience ruim 70 deelnemers, tientallen vakdemonstraties en meer dan 3000 bezoekers.

Aanbod The Hair X-perience groter dan vorig jaar

GORINCHEM - De tweede editie van Nederlands grootste kappersevent - The Hair X-perience - breidt op zondag 3 en maandag 4 juni 2018 uit met een Men's Area met een Barber Square en een extra kennistheater, waardoor het totaal op drie uitkomt. Eerder maakte de organisatie al bekend dat de finale van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon naar The Hair X-perience verhuist. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat het aanbod behoorlijk toeneemt ten opzichte van vorig jaar.

In 2017 telde de debuuteditie van The Hair X-perience ruim 70 deelnemers, tientallen vakdemonstraties en meer dan 3.000 bezoekers. Dit jaar moet dat succes verder uitgebouwd worden. "Dat doen we onder meer door een Men's Area met een Barber Square toe te voegen aan de beursvloer. Daarmee geven we gehoor aan de vraag vanuit de kappersbranche naar meer aandacht voor het herenvak. In actie komen onder meer Jan Willem Huffmeijer van B4men, Joost Mulleman, eigenaar en trainer bij Barber School en Danny Verheijen van Gaijess. Ook namens Barber Ro uit Apeldoorn worden demonstraties verzorgd met tools van Dear Barber, Oster & Denman", laat de organisatie weten.

Uitbreiding kennistheaters

Het aantal kennistheaters breidt uit van 2 in 2017 naar 3 in 2018. Het programma is samengesteld in samenwerking met mediapartner Top Hair en hoofdredacteur Wolfgang Peppmeier. Aan het woord en in actie komen tal van professionals, verdeeld over de drie theaters. Trainer Hein van de Weijer geeft een lezing over management voor kappers, trainer Hans Beers van Hair Stage geeft verschillende lezingen en knipdemonstraties, Jitty Vasquez Dela Cruz en Ronald Pronk geven een lezing/demo over 'Zo maak je fans van je klanten' en Marre Heersink gaat namens SMARTsalon in op marketing. Dit is slechts een greep uit het voorlopige programma dat nu online staat op www.hair-xperience.nl.

Meerdere Demo Squares

The Hair X-perience telt opnieuw meerdere Demo Squares in de Product en Selling Area. Er zijn doorlopend vaktechnische demonstraties te volgen door deelnemende bedrijven als Haircompany Professional, Honma Tokyo, Toni&Guy en True Line hairextensions. Verder zijn tijdens The Hair X-perience grote shows bij te wonen van onder meer Jean Paul Myné en TRINITY haircare.

Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon

Eerder werd al bekend dat de finale van de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon verhuist naar The Hair X-perience. De awarduitreiking vindt op zondag 3 juni plaats. Fotomodel en presentatrice Kim Kötter zal de uitreiking op een feestelijke manier presenteren. Aansluitend is er een afterparty waar onder meer DJ Phaleriau (Valerio Zeno) en MC Alainde Lon optreden. Naar verwachting komen 800 tot 1.000 kappers op de uitreiking af. De bezoekers kunnen voorafgaand aan de awarduitreiking een bezoek brengen aan The Hair X-perience.

The Hair X-perience 2018

The Hair X-perience is op zondag 3 en maandag 4 juni te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. De kaartverkoop is onlangs gestart. Bezoekers kunnen met de code 71800079213 tot en met 27 mei kaarten bestellen met 7,50 euro korting (maximaal 2 tickets). Meer informatie en ticketverkoop: www.hair-xperience.nl. De openingstijden van The Hair X-perience zijn op 3 en 4 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten