Stadsbrouwerij Dukes op locatie
Stadsbrouwerij Dukes op locatie (Foto: Stadsbrouwerij Dukes)

Eerste Gorcums Bier Festival

GORINCHEM - Op 17 juni (13.00 tot 20.00 uur) organiseert Stadsbrouwereij Dukes in samenwerking met het Natuurcentrum Gorinchem het eerste Gorcum's Bierfestival. Locatie is het Natuurcentrum Gorinchem, Gijsbert van Andelpark 1. 

Er zullen die dag 6 brouwers staan die hun mooiste bieren presenteren. Onderaan deze pagine stellen de brouwers zich aan u voor. Voor de bierliefhebber een must om bij te zijn. Maar het is ook vaderdag op17 juni en dus is het een prefecte dag om met het hele gezin hier naar toe te komen. Voor de kinderen zijn er activiteiten en zij kunnen ook lekker spelen in de speeltuin en naar de dieren gaan kijken op de kinderboederij. Het Natuurcentrum organiseert ook diverse activiteiten voor de kids.

Heel de dag zullen er ook versnapperingen te verkijgen zijn die perfect bij het bier passen. Ook zal BBQ Heaven op het festival staan met diverse BBQ's, zodat u lekker kunt genieten van diverse gerechten die door hen bereid worden op en in de BBQ. Voor dit bierfestival heeft u een entree bewijs nodig. Echter hoeven alleen de bierdrinkers een ticket te hebben. Neemt u gezinleden mee die geen bier drinken dan zijn die uiteraard ook welkom. Zij kunnen altijd komen genieten van de andere hapjes en drankjes. Wie deelneemt aan het Gorcums Bierfestival krijgt op die dag een bandje en een speciaal Festivalglas, zodat u voor de brouwers herkenbaar bent. Alleen met bandje en met speciaal festivalglas zal er voor u getapt worden.

Wij werken deze dag met muntjes! (2 EURO per stuk). Het ticket kost 10 euro maar geeft recht op 4 munten.

Meer berichten