De organisatoren van het event (vlnr): Cisca den Boer, Liesbeth Dokman, Janneke van den Berg en Els Wieles. Foto: Alex Willemsen
De organisatoren van het event (vlnr): Cisca den Boer, Liesbeth Dokman, Janneke van den Berg en Els Wieles. Foto: Alex Willemsen

Lekker Leven Event: kijk, doe en beleef

GORINCHEM - Ondernemers op en rond Kazerneplein hebben de handen ineengeslagen om inwoners van Gorinchem en omstreken kennis te laten maken met de hier gevestigde ondernemingen. Ze doen dat  tijdens het 'Lekker Leven Event', op zaterdag 16 juni. Op deze dag is er vanaf 11.00 uur van alles te zien, te beleven en te doen op en rond Kazerneplein.

Met kramen, proeverijen, workshops, adviezen op het gebied van schoonheid en gezondheid en nog veel meer laten de deze bedrijven zien wat er allemaal te doen is. Het aanbod is breed en zo is er voor iedereen wel wat interessants te vinden. Ook voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten en sporten te doen op deze dag.

'Gezondste plein'

Het Kazerneplein en de aangrenzende straten bieden vele ondernemers die gespecialiseerd zijn in gezondheid, sport, ontspanning en vitaliteit. Van fysiotherapie, acupunctuur, schoonheidsspecialiste, golfsport, tandprotheses en osteopathie, tot voedingsadviezen, yoga, sport en nog veel meer. Het Kazerneplein is hiermee misschien wel het gezondste plein van Gorinchem.  Om een gezond en lekker leven te leiden kun je dus altijd hier terecht.

Workshops

Iedereen is van harte welkom om te komen proeven, bewegen, mee te doen met de diverse workshops, informatie over gezondheid op te halen, te genieten van muziek- en dansoptredens of gewoon lekker rond te kijken. Voor volwassenen en kinderen is allerlei leuks te beleven. Of kom lekker chillen op de zitzakken en bankjes. Bij de informatiekramen staan de ondernemers voor je klaar en een kijkje binnen nemen kan ook, want de deuren staan open.

Posters

Kennismaken kan nu heel makkelijk tijdens het gezellige evenement. Parkeren is geen probleem in de parkeergarage onder het Kazerneplein. Op de posters in de stad en de facebookpagina Kazerneplein Gorinchem vind je meer over het programma en de ondernemers.

Meer berichten