Het PoGo-podium wordt zondag vanaf 15.30 uur in beslag genomen door onder meer Zangwerkplaats. Eigen foto
Het PoGo-podium wordt zondag vanaf 15.30 uur in beslag genomen door onder meer Zangwerkplaats. Eigen foto

Bijzondere editie Plug In Cafe

GORINCHEM - Zondag 17 juni is er een bijzondere editie van het Plug In Cafe in PoGo. Vanaf 15.30 uur wordt het podium in beslag genomen door onder meer Zangwerkplaats, dat inmiddels 10 jaar bestaat en niet meer weg te denken is uit Gorinchem. In totaal staan er meer dan 50 zangers op het podium van POGO, de jongste is 6 jaar. Popsongs, film en musicalliedjes zijn bewerkt door Helga Buitelaar en leden van de JHNNMN band aangevuld met Vincent Boogaard op gitaar zullen de zangers begeleiden. Tevens zal een aantal tieners in duo's en trio's hun eigengemaakte arrangementen brengen. Maar ook zijn er bands: Flavour en Graveyard. De overeekomsten zijn: jong en talentvol.

JHHNMN (Johnnymen) is een band uit Zuidwest Nederland. De teksten zijn in het Nederlands, van de hand van Johan van Drunen. De band rockt, klopt veegt en zuigt. Zeker met de vakbekwaamheid van Helga Buitelaar, die van de ruwe bolsters van weleer iets blankere pitten heeft gemaakt. En dat allemaal zonder de authenticiteit van het geluid aan te tasten.
JHHNMN bestaat uit: Johan van Drunen (zang, gitaar), Edmond van As (drums), Mark Kwakernaak (bas, samenzang), Willem Hochstenbach (gitaar) en Helga Buitelaar (dwarsfluit, tin whistle, doedelzak, samenzang).

Gratis

Plug In Cafe begint zondag om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Meer berichten