Er wacht het publiek dinsdag een gevarieerd programma. Eigen foto
Er wacht het publiek dinsdag een gevarieerd programma. Eigen foto

Afsluiting seizoen KNS met openluchtconcert

WOUDRICHEM - Na een druk maar zeer geslaagd seizoen gaat Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd voldaan de zomervakantie in. Om het publiek nog een keer te laten genieten van leuke, vrolijke en lichte muziek is er op dinsdag 10 juli een concert op 't Rond in Woudrichem. Het concert begint om 19.00 uur met het Opleidingsorkest onder leiding van Olaf Baeke. Zij spelen enkele vlotte werkjes voor jeugdorkest. Daarna is de beurt aan het Harmonieorkest.

Er wacht het publiek een gevarieerd programma van bekende muziek uit onder meer de zestiger jaren, bekende Hollandse liedjes en nog veel meer. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar 't Rondeel.

Mooi seizoen

KNS kijkt terug op een mooi seizoen, met natuurlijk als hoogtepunt het Vlinderkindproject, in maart. Er werd een schitterend concert gegeven, gecombineerd met een kunstveiling die een prachtig bedrag opleverde voor Stichting Vlinderkind.  Dit is een stichting die zich inzet voor de ondersteuning van kinderen met Epidermolysis Bullosa, een ongeneeslijke en soms zelfs dodelijke huidziekte.

KNS kijkt ook alvast vooruit naar het komende seizoen, waarin weer mooie optredens op de rol staan. Zo is er de deelname aan het Altena Streekfestival, op 20 oktober en een optreden in de Martinuskerk in Woudrichem, tijdens de kerstnachtdienst.

Kofferbakmarkt

Ook in het nieuwe seizoen, op zaterdag 8 september, organiseert Kunst Na Strijd een kofferbakmarkt op 't Rond. Bij een eerdere aankondiging over dit evenement werd helaas een foutief emailadres gemeld om in te schrijven. Het juiste adres is kofferbakmarktkns@gmail.com Ook voor meer informatie kunt u op dit emailadres terecht. Kosten voor deelname zijn 12,50 euro plus 5 euro borg.

Meer berichten