De politie hield gistermiddag een buurtonderzoek. Foto: GinoPress BV
De politie hield gistermiddag een buurtonderzoek. Foto: GinoPress BV

Overval op Gorcumse pakketbezorgster

WEERT/GORINCHEM - De politie is dringend op zoek naar getuigen van een overval van een bezorgster van een pakketdienst in Weert, gistermiddag. Rond 12.45 uur werd de 22-jarige pakketbezorgster uit Gorinchem met haar bestelbus op de Johanna van Polanenstraat klemgereden door twee auto's. Zij werd vervolgens door enkele verdachten bedreigd en vervolgens overvallen.

Bij de overval zijn goederen, waaronder mobiele telefoons, die in de bestelbus lagen buitgemaakt. De pakketbezorgster raakte niet gewond. De politie heeft gistermiddag een buurtonderzoek gehouden in de directe omgeving. Ook werd direct via Burgernet een melding gedaan aan deelnemers om uit te kijken naar de verdachten. Het gaat om een lichtgetinte bestuurder met een lichtblauw petje in een Volkswagen met een donkere (blauw of zwart) kleur, mogelijk in combinatie met een witte auto.

Getuigen gezocht

Getuigen die informatie hebben over deze zaak of meer kunnen vertellen over de gezochte verdachten, kunnen contact opnemen met de politie via 0900 88 44. Of zonodig geheel anoniem via 0800 7000.

Meer berichten