'We hebben een fantastisch bestuur', zegt voorzitter Marleen Verboom. Foto: Cok Slijkoord
'We hebben een fantastisch bestuur', zegt voorzitter Marleen Verboom. Foto: Cok Slijkoord

De Blauwe Anemoon zoekt extra bestuurslid

GORINCHEM - Inloophuis 'De Blauwe Anemoon', voor (ex)kankerpatiënten en hun naaste,  voorziet duidelijk in een behoefte. Dat is te merken aan de toeloop van het aantal gasten. Het stichtingsbestuur is verheugd dat zij die groei aankan, maar om de toekomst veilig te stellen is actie noodzakelijk.

Kanker is ingrijpend. Dit geldt voor zowel degenen die kanker krijgen of hebben gehad als voor hun naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd, is heel belangrijk. Om dat mogelijk te maken, is menskracht onontbeerlijk. Het Stichtingsbestuur is dan ook naarstig op zoek naar een extra bestuurslid voor de portefeuille Algemene Zaken.

Twee uur per week

Gemiddeld wordt van het aspirant-bestuurslid niet meer dan twee uur per week gevraagd. "Wij hebben een fantastisch bestuur en vergaderen ongeveer vijf keer per jaar. Het nieuwe bestuurslid zal ingezet worden als back-up voor een aantal zaken, waarbij een achtergrond als (ex) Human Resource medewerk(st)er, een marketing- of (ex)-managementfunctie zeker van pas kan komen", aldus voorzitter Margreet Verboom.

Voor vragen kunnen belangstellenden zich melden bij De Blauwe Anemoon via info@DeBlauweAnemoon.nl

Meer berichten