Burgemeester Reinie Melissant-Briene kwam meneer Göbel feliciteren. Foto: gemeente Gorinchem
Burgemeester Reinie Melissant-Briene kwam meneer Göbel feliciteren. Foto: gemeente Gorinchem

Meneer Göbel viert zijn honderdste verjaardag

GORINCHEM - Burgemeester Reinie Melissant-Briene bezocht zondag meneer Göbel, om hem te feliciteren met zijn honderdste verjaardag. De heer Göbel vierde zijn verjaardag in een zaal van de Hipper.

Veteraan Jaap Göbel woont sinds 1951 in Gorinchem. Het is een man die positief in het leven staat, hij heeft het goed naar zijn zin. Ook het wonen in Gorinchem bevalt hem nog steeds goed.

De heer Göbel heeft diverse hobby's en doet ook veel samen met zijn vrouw. "We hebben een mooi en rijk leven samen met vrienden, buurtgenoten en fijne familieleden. We hebben vier zonen, drie kleinzonen en twee achterkleinzonen", aldus mevrouw Göbel. De heer Göbel maakt van elke dag een feestje. Hij is altijd opgewekt en houdt van gezelligheid.

Minstens 102 jaar

Hij verkeert in goede gezondheid en rijdt nog steeds auto. "Jaap moet minimaal 102 jaar worden, want dan loopt zijn rijbewijs af", grapt zijn echtgenote.

De kinderen hebben een feest georganiseerd in de Hipper. Het was tot het laatst een verassing wie er allemaal op het feest zouden komen om meneer Göbel te feliciteren met deze bijzondere leeftijd.

Meer berichten