Foto: Richard van Hoek
Foto: Richard van Hoek (Foto: Richard van Hoek)

Informatiebijeenkomst 'Bevallen in het Beatrixziekenhuis'

GORINCHEM - De afdeling verloskunde houdt op maandag 3 september een informatiebijeenkomst over bevallen in het Beatrixziekenhuis. De avond is bedoeld voor zwangere vrouwen die in het ziekenhuis willen bevallen én voor hun partners. Tijdens de bijeenkomst wordt ook informatie gegeven over wat er gebeurt als mensen die thuis willen bevallen toch onverhoopt naar het ziekenhuis moeten. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen aanstaande ouders een bezoek brengen aan de afdeling verloskunde en de verloskamers. Ook zijn er informatiestands en is het mogelijk om vragen te stellen aan een gynaecoloog, verloskundige en anesthesist.

Aanmelden

De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem. De ingang van Het Gasthuis bevindt zich tegenover de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis. De organisatie vraagt deelnemers om zich vooraf aan te melden, zodat ze rekening kan houden met het aantal bezoekers. Aanmelden kan tot en met maandag 27 augustus, met vermelding van de uitgerekende datum.

Meer informatie en aanmelden: zwangerenvoorlichting@rivas.nl

Meer berichten