Yael Brons van de Voedselbank Gorinchem winkelt één minuut gratis tijdens feestelijke opening van Kruidvat Gorinchem. Foto: Ronald van den Heerik/Hollandse Hoogte
Yael Brons van de Voedselbank Gorinchem winkelt één minuut gratis tijdens feestelijke opening van Kruidvat Gorinchem. Foto: Ronald van den Heerik/Hollandse Hoogte (Foto: Ronald van den Heerik)

Voedselbank winkelt bij Kruidvat één minuut gratis

GORINCHEM - De feestelijke opening van Kruidvat aan de Linie 22 werd woensdag gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Yael Brons één minuut gratis winkelen. Yael heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de Voedselbank Gorinchem.

"Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van de Voedselbank Gorinchem", vertelt winkelmanager Sijntje. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Sijntje en haar team zijn trots: "We nodigen iedereen uit Gorinchem en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken."

Ontzettend blij

Yael Brons is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. "Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun", zegt ze. "Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de Voedselbank Gorinchem. Helaas leven we in een samenleving, ook in Gorinchem, waarin sommige mensen niet kunnen rondkomen, onder het bestaansminimum zitten of zelfs hongerlijden. Aan die mensen willen we wekelijks een voedselpakket geven. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!"

Meer berichten