Ellen van der Ham. Foto: Bas 't Hoen
Ellen van der Ham. Foto: Bas 't Hoen

Koorproject bij Ellen van der Ham

SLEEUWIJK - Ook dit najaar gaat er weer een interessant project van start voor de 'gemiddelde' koorzanger die het leuk vindt om enkele weken met elkaar naar een uitvoering toe te werken. Het is een compact, kortdurend project, waarin om de veertien dagen op vrijdagavond met elkaar gewerkt wordt; zes vrijdagavonden in totaal. Het project wordt afgesloten met een uitvoering in het Sleeuwijks Kerkje, op vrijdag 14 december 's avonds.

Het betreft de werken "Verleih uns Frieden gnädiglich" van F. Mendelssohn , "The Lord bless you and keep you" van J. Rutter en "April is in my mistress's face" van Th. Morley. De bedoeling is dat er thuis gestudeerd wordt aan de koorpartijen, mede aan de hand van ingezongen koorpartijen en de bladmuziek. Tijdens de repetities komen alle stemmen samen en wordt gewerkt aan het vormen van de goede koorklank, de inhoud van de liedteksten en de interpretatie daarvan met het koor. Er is tijdens de repetities ondersteuning door een pianiste.

Studietijd

Wie (enigszins) gewend is om te zingen, er niet van terugschrikt thuis wat studietijd te benutten en zin heeft om zijn stem verder te onderzoeken en te ontwikkelen - tegelijkertijd met het zingen van mooie koorwerken - is van harte welkom om deel te nemen aan dit project. Het project begint op 21 september van 19.30 tot 21.30 uur  in het gebouw De ULO aan de Boerenstraat/Zusterstraat in Gorinchem.

De bladmuziek en de ingezongen koorpartijen krijgen de deelnemers per mail. Meer informatie: www.zangenklank.nl/najaars-koorproject-2018-gorinchem

Aanmelden kan (vóór 12 september) via info@zangenklank.nl

Meer berichten