De duvel en zijn oude moer werd aangeboden, maar dat is waarschijnlijk ook wel de charme van deze Garagesale van Wijdschild.
De duvel en zijn oude moer werd aangeboden, maar dat is waarschijnlijk ook wel de charme van deze Garagesale van Wijdschild.

Garagesale uitstekend verlopen

GORINCHEM - Het weer zat enorm mee en de deelnemers van de 14de garagesale Wijdschild waren allemaal weer erg enthousiast. Zaterdagmorgen 1 september ruim voor acht uur waren de wijkbewoners druk in de weer om hun koopwaar uit te stallen. Dan zie je meteen ook de professionele inkopers naarstig snuffelen in de brocante, curiosa en alle spullen van weinig waarde, waarin de koper nu weer iets antieks in ziet. De echte kenner wist nog wel een mooi schilderijtje van een lokale kunstschilder Kaasschieter te scoren, maar velen moesten het doen met de barbie, een oude kruk en een spelcomputer.

De duvel en zijn oude moer werd aangeboden, maar dat is waarschijnlijk ook wel de charme van deze Garagesale van Wijdschild. Wat zaterdag werd gekocht door een bewoner ligt wellicht volgend jaar weer tussen de spullen. Mede door het goede weer was er een leuke belangstelling voor de 120 tot 140 hobbyverkopers. Zo waren gezellige terrasjes met een kopje koffie met eigengemaakte cake en de jaarlijkse Peter's Hamburgertent en Riks Tosti kon men de hele dag genieten.

Veiligheidsmaatregelen

Mede door alle veiligheidsmaatregelen, verkeersregelaars, afspraken met de wijkbewoners was het weer een buitengewoon geslaagd wijkevent. Team Wijdschild kijkt terug met een goed gevoel. Veel dank aan sponsors, Loeff Bloemen, Big Bread, Glazenwasser van Wijdschild, PLUS Elbert van den Doel en de medewerking van Wijkbeheer Gemeente Gorinchem, Waardlanden en onze vrijwilligers.

Meer berichten