Meet Up 0183 is een ontmoeting van po, vo, mbo en hbo/universiteit
Meet Up 0183 is een ontmoeting van po, vo, mbo en hbo/universiteit (Foto: Claire Ohlenschlager)

Meet Up 0183 droomt, durft en doet

Dinsdag 9 oktober organiseert Meet Up 0183 een derde ´Meet Up´ voor leraren. Thema van deze avond is Dromen, Durven, Doen, met bijdragen over talentontwikkeling van leerlingen én leraren. Doel van de Meet Ups is leraren van basisonderwijs tot hbo/universiteit kennis te laten maken met elkaars onderwijspraktijk.

Iedere keer is de Meet Up te gast bij een andere school. Vorig schooljaar organiseerde Meet Up 0183 al twee goed bezochte, energieke en inspirerende avonden bij Junior-/Tiener College en Da Vinci College. Deze keer is Fortes Lyceum aan de Wijdschildlaan in Gorinchem gastlocatie.

De avond van 9 oktober bestaat uit drie delen. Twee leerlingen zullen de avond inleiden. Daarna is er een workshopronde met bijdragen van Gorinchemse leraren. Zij laten collega-leraren kennismaken met hun onderwijspraktijk. Tot slot van de avond is er alle ruimte om nader kennis te maken met collega´s uit de regio. De avond duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Iedereen uit het onderwijs van Gorinchem e.o. is van harte welkom. Op de website www.meetup0183.nl staat het programma en kunnen deelnemers zich aanmelden. Ook is hier informatie te vinden over volgende Meet Ups.

Meer berichten