Veel ondernemers lieten zich tijdens het ontbijt bijpraten. Foto: PR
Veel ondernemers lieten zich tijdens het ontbijt bijpraten. Foto: PR (Foto: )

Prinsjesdagontbijt trekt veel ondernemers

Het traditionele Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser vond afgelopen donderdagochtend plaats in partycentrum Hipper & Kolfbaan in Gorinchem. Tijdens het ontbijt werden ondernemers bijgepraat door fiscalist Wim Pietjouw over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota en het Belastingplan 2019.

gorinchem - Wethouder Dick van Zanten hield een presentatie over de ontwikkelingen in en om de gemeente Gorinchem. Ook was er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Dit jaar mocht Visser & Visser in Gorinchem rekenen op ruim 40 klanten en relaties die het ontbijt bijwoonden. Naast deze Prinsjesdagbijeenkomst vonden nog vier bijeenkomsten plaats op andere locaties.

Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Eigen pagina

Speciaal voor ondernemers is er een Prinsjesdag-pagina aangemaakt waar de belangrijkste maatregelen terug te vinden zijn. Presentatie terugkijken: www.visser-visser.nl/prinsjesdag2018.

Meer berichten