Foto:

Kaartverkoop Spiegeltent Festival is begonnen

Op zaterdag 13 oktober is het traditiegetrouw tijd voor het gezelligste en leukste festival van Vuren en omstreken; het Spiegeltent Festival! Het festival, dat zich vooral kenmerkt door de spiegeltenten, sfeervolle aankleding en de diversiteit aan muziek voor jong en oud, vindt dit jaar wederom plaats de recreatieplas: het Lingebos in Vuren.

vuren - De Early Bird ticketverkoop voor het Spiegeltent Festival was razend snel uitverkocht.De reguliere ticketverkoop loopt inmiddels erg hard en verkrijgbaar op www.spiegeltentfestival.nl. Er zijn ook fysieke tickets te koop bij HAKU in Herwijnen, Van Ekeren Leerdam en Van Ekeren Dalem. Wees er snel bij, want vorig jaar was het festival dubbel en dwars uitverkocht.


Programma

Er is weer een muzikaal programma voor jong en oud samengesteld. Van Après Ski tot de beste 90s en van oude klassiekers tot de beste party-meezingers, het komt allemaal voorbij tijdens het Spiegeltent Festival! "De afgelopen editie in 2017 hebben wij, met een ruime dubbeling in het aantal bezoekers, als geweldig ervaren. Echter door de enorme drukte hebben wij ook wat feedback gekregen over wat er beter kon op het festivalterrein. We hebben de afgelopen maanden dan ook zeker niet stilgezeten en hebben het complete festivalterrein onder de loep genomen", zegt de organisatie.
Zo zal onder andere het parkeren beter geregeld worden, de entree vergroot worden. "En hebben we meer ruimte op het festivalterrein zelf en zorgen we voor grotere bars en extra barpersoneel. Naast deze belangrijke veranderingen zal natuurlijk ook het festival in zijn geheel ook een complete metamorfose krijgen, maar daarvoor moet jij toch écht eerst een kaartje kopen om dat te mee te kunnen maken..."
Het Spiegeltent Festival wordt op 13 oktober op de Recreatieplas Lingebos in Vuren gehouden. De aanvang is 18:00 uur en het festival duurt tot 01:00 uur. Leeftijd: 16-plus. Website: www.spiegeltentfestival.nl.

Meer berichten