De groep Enge Buren
De groep Enge Buren (Foto: Wim Lanser)

Vreemde vogels – Enge Buren

Voorstelling: Vreemde vogels – Enge Buren (Cabaret)
Datum: Dinsdag 9 oktober 2018
Aanvang: 20.30 uur
Prijs: € 17,50 (inclusief een gratis consumptie)

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen....? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf.

Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in je armen sluit. Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je ook nog een consult bij de psychiater!)

‘Vreemde Vogels’ is de zevende show van het cabaret trio Enge Buren. Deze enerverende voorstelling zit vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en
eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

Kortom deze voorstelling is een must voor liefhebbers van muziek en cabaret. Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.

De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022

Meer berichten