Feest vanwege het eerste lustrum van dansschool ROOTS, afgelopen vrijdag. Eigen foto
Feest vanwege het eerste lustrum van dansschool ROOTS, afgelopen vrijdag. Eigen foto

Dansschool ROOTS blaast vijf kaarsjes uit

GORINCHEM - Dansschool ROOTS Dance Studio blies vrijdag alweer vijf kaarsjes uit. Dit feestje lieten eigenaren Redouan Ait Chitt en Karen Papo niet ongemerkt voorbij gaan. 'De afgelopen vijf jaar waren superleuk, overweldigend, maar af en toe ook spannend en turbulent. Vooral de zoektocht naar een geschikte locatie was een grote uitdaging. We zijn in korte tijd twee keer verhuisd en hebben een grote verbouwing voor onze kiezen gehad om onze huidige droomlocatie te verwezenlijken. Dit was het allemaal waard, want nu hebben we écht ons plekje gevonden', vertelt Redouan.

Het duo is in oktober 2013 begonnen in een gezamenlijke ruimte van toenmalig buurthuis De Haarhorst. Sinds september 2017 zijn ze gevestigd aan de Franklinweg 5 in Gorinchem-Oost, waar ze hun dansschool uit hebben kunnen breiden met meerdere danszalen. 'Dit is precies wat we voor ogen hadden, een droom die uitkomt. Niet alleen voor ons, maar ook voor al onze leerlingen', zegt Karen. 'Eindelijk een plek waar iedereen zich thuisvoelt en waar we de ruimte hebben om ons aanbod te vergroten.'

Voorbij gevlogen

'De afgelopen vijf jaar zijn voorbij gevlogen, maar op deze bijzondere dag willen we graag even stil staan bij alles wat we bereikt hebben met elkaar. Alle leuke optredens en evenementen in de binnenstad, mooie prestaties van onze crews tijdens wedstrijden, maar ook het inspirerende optreden tijdens Young Impact voor meer dan 10.000 jongeren in Ahoy. Zo bijzonder dat we dit met onze leerlingen kunnen delen', vertelt Karen.

Feestelijke middag

Om deze mijlpaal te vieren, organiseert ROOTS op zaterdag 27 oktober van 13.30 tot 17.00 uur een middag vol feest. Iedereen is welkom om langs te komen voor dansworkshops voor alle leeftijden, om een toffe dansfoto te maken bij een echte dansfotograaf en om een taartje te komen eten.

Kijk voor meer informatie over dit evenement of de diverse danslessen op www.rootsdancestudio.nl

Meer berichten