POPulair presenteert komende zondagmiddag zijn nieuwste familieshow 'En een snufje zout'.
POPulair presenteert komende zondagmiddag zijn nieuwste familieshow 'En een snufje zout'.

'En een snufje zout' op zondag 18 november in Peeriscoop

GORINCHEM - De familievoorstelling (4+) 'En een snufje zout' van Ruben van Haften is op zondag 18 november om 14.00 uur te ondergaan in Theater Peeriscoop. Prijs: 8,50 euro, inclusief ranja en wat lekkers

POPulair presenteert die middag zijn nieuwste familieshow 'En een snufje zout'. In deze vrolijke voorstelling neemt acteur en poppenspeler Ruben van Haften de kinderen en hun ouders mee in de magische wereld van de keuken.

Ruben moet op tijd een ontzettend lekker gerecht voor een heel belangrijk persoon maken. Helaas willen zijn poppen niet altijd meewerken en brengen ze hem elke keer verder in de problemen. Daarom heeft hij de hulp van zijn bezoekertjes heel hard nodig.

Leuke familieshow

Het wordt naar verluidt een hele leuke familieshow vol humor, interactie, improvisatie en nieuwe originele liedjes die de kinderen blíjven zingen. Ruben van Haften maakt er, samen met zijn publiek, een topshow van en zorgt ervoor dat niet álles in de soep loopt.

De kassa en de foyer zijn om 13.45 uur geopend. Voor de kinderen is er gratis ranja en iets lekkers.

Toegangsprijs: 8,50 euro, inclusief ranja en wat lekkers. Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch, via 0183 690022.

Meer berichten