Er wordt gespaard voor nog veel meer speelplezier, zoals een trampoline.
Er wordt gespaard voor nog veel meer speelplezier, zoals een trampoline.

Opening Natuurspeeltuin op Natuurcentrum Gorinchem

GORINCHEM - De feestelijke opening van de nieuwe natuurspeeltuin van het Natuurcentrum in het Gijsbert van Andelpark is op zaterdag 17 november om 15.00 uur. Van 15.00 tot 16.30 uur zijn er op de natuurspeeltuin allerlei leuke activiteiten. Alle kinderen mogen hier gratis aan deelnemen. Ze moeten wel geschikte kleren aandoen, want vies worden mag, zaterdag.

De natuurspeeltuin is een uitbreiding van de bestaande speeltuin van het Natuurcentrum. De grote trots van de natuurspeeltuin is een schitterend houten speelschip. Jaap en Yvonne van den Dool hebben dit schip aan het Natuurcentrum gedoneerd. Het schip heeft een glijbaan en diverse klim- en klautermogelijkheden. Dit schip staat garant voor jarenlang speelplezier voor jonge en oudere kinderen.

Naam schip

Zaterdag wordt de naam van het schip bekendgemaakt. De naam is een samenvoeging van de eerste letters van de namen van de kleinkinderen van Jaap en Yvonne. De kleinkinderen hebben zelf de letters geverfd en zijn trots de naam te mogen onthullen.

Van Hoven Hoveniers heeft de natuurspeeltuin aangelegd. In de speeltuin is een evenwichtsbalk en - met dank aan stagiair Marit Cappon - kunnen kinderen ook een blotevoetenpad ervaren.

Trampoline

Er wordt gespaard voor nog veel meer speelplezier, zoals een trampoline.

Meer berichten