Het proces is belangrijker  dan het resultaat. Eigen foto
Het proces is belangrijker  dan het resultaat. Eigen foto

Workshop meditatief boetseren

GORINCHEM - Advent. Van oudsher een periode van inkeer en bezinnen. Midden in de hectiek van alledag even stilstaan, zicht krijgen op jezelf. Wie ben ik en waar sta ik voor? Mens worden, dat is het thema voor deze advent. Meer en meer de mens worden die je kunt zijn, de beste versie van jezelf. Is dat je carrière, je status, of gaat het wezenlijk om iets anders? Rond dit thema is er op zaterdag 15 december een workshop meditatief boetseren. Bij meditatief boetseren gaat het er niet om een mooi kunstwerk te maken, maar om vorm te geven aan wat ten diepste in je leeft. Het proces is belangrijker  dan het resultaat.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 15 december van  14.00 tot 16.00 uur in het  gebouw van ULO Gorinchem (Zusterstraat 31). Er is een beperkt aantal plaatsen. De kosten van deze bijeenkomst bedragen 5 euro. Koffie en thee zijn in de kantine tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Aanmelden: Hank Schuitmaker,tel. 06 2217 6847 of hankschuitmaker@waarmaker.com

Begeleiding

De workshop wordt begeleid door Nini Hakkers-de Vries. Zij is één van de begeleiders van de Vacare meditatiegroep in Gorinchem en opgeleid als maatschappelijk werkster en psychosynthese therapeut. In haar praktijk Vedere begeleidt ze mensen individueel, geeft ze meditatietrainingen en creatieve workshops.

Info

Meer informatie: www.vedere.nl en Facebook Nini Hakkers Vedere

Meer berichten