'Iets' betekenen voor iemand met een beperking?
'Iets' betekenen voor iemand met een beperking?

Informatieavond Syndion op woensdag 16 januari

GORINCHEM - 'Iets' betekenen voor iemand met een beperking? Vrijwillig of betaald? Bezoek de informatieavond van Syndion op woensdag 16 januari. Actief als gastgezin of logeergezin? Werken als gezinshuis bij Syndion? Syndion heeft bij elkaar opgeteld een kleine honderd gastgezinnen, logeergezinnen en gezinshuizen. Daar worden vooral kinderen, maar soms ook (jong)volwassenen met een beperking opgevangen.

In een gastgezin vaak een dag(deel) per week, in een logeergezin meestal een weekend per maand of een paar dagen in een vakantie, en in een gezinshuis woont iemand meestal voor langere tijd. Gastgezinnen en logeergezinnen doen dit als vrijwilligers. Ze krijgen een onkostenvergoeding. Affiniteit met mensen met een beperking is wenselijk en een zorgopleiding is niet vereist. In gezinshuizen heeft minimaal één van de ouders een relevante zorgopleiding. Hij of zij heeft een dienstverband bij Syndion.

Op zoek

Syndion is op zoek naar nieuwe gezinnen! Heb jij hart voor mensen met een beperking? Heb jij eigenlijk al langer het idee dat je 'iets' wilt betekenen voor iemand met een beperking? Zet je goede voornemens in 2019 dan om in daden! Syndion vertelt er op de informatieavond graag alles over.
 

Servicecentrum Syndion

Belangstellenden zijn van harte welkom op woensdag 16 januari in Servicecentrum Syndion, Stadhuisplein 4 in Gorinchem. De koffie staat om 19.30 uur klaar en er wordt om 19.45 uur begonnen. Graag wel even aanmelden: w.vantermeij@syndion.nl

Meer berichten