De repetities voor de Marcus Passie beginnen op maandag 14 januari. Eigen foto
De repetities voor de Marcus Passie beginnen op maandag 14 januari. Eigen foto

Con Amore vraagt gastleden mee te zingen met Marcus Passie

WOUDRICHEM - Heeft u de wens om eens met een Passie mee te zingen ? Dat kan, want op Palmzondag (14 april) zal C.G.K. 'Con Amore' in de Sint-Martinuskerk in Woudrichem de Marcus Passie uitvoeren. Op Goede Vrijdag (19 april) hoopt het koor dezelfde Passie uit te voeren in de Gereformeerde Kerk in Almkerk.

Deze Passiemuziek naar het evangelie van Marcus is samengesteld, bewerkt en gecomponeerd door de dirigent van het koor, Jaap Kwakkel. Naast koor-en samenzang zullen de muziekstukken door gesproken tekst met elkaar verbonden worden. Wie het leuk vindt om hierin mee te zingen, is als (gast)lid van harte welkom. De muziek is Nederlandstalig en niet moeilijk om in te studeren. Aan deelname als gastlid zijn geen kosten verbonden.

Bolderik

Het koor repeteert op maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de Bolderik in Sleeuwijk. De repetities voor de Marcus Passie beginnen op maandag 14 januari. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat van Con Amore, tel. 0183-401696. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar conamoresleeuwijk@gmail.com of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Aanmelden kan oo tijdens de repetities vanaf 14 januari in de Bolderik, Nanningh Keyserstraat 2 in Sleeuwijk.

Meer informatie over het koor is te vinden op de website: www.conamore-sleeuwijk.nl

Meer berichten