Kennismaken met de speciale gasten van de ochtend: burgemeester Reinie Melissant en wethouder Joost van der Geest (staand). Foto: Alex Willemsen
Kennismaken met de speciale gasten van de ochtend: burgemeester Reinie Melissant en wethouder Joost van der Geest (staand). Foto: Alex Willemsen (Foto: alex willemsen)

Melissant en Van der Geest ontmoeten De Ochtendspits

De Ochtendspits, een netwerkevenement van ondernemers uit de regio, telt twee groepen die om de week op respectievelijk dinsdag- en donderdagochtend bij elkaar komen voor een ontbijtnetwerksessie. Zo ook afgelopen donderdag.

GORINCHEM - Vanaf zeven uur stroomde het vol bij De Ochtendspits. Zo'n dertig ondernemers waren op dat vroege tijdstip aanwezig voor een ontbijt én om kennis te maken met de speciale gasten van de ochtend: burgemeester Reinie Melissant en wethouder Joost van der Geest, met onder meer verkeer & vervoer in zijn portefeuille. De burgemeester en de wethouder gaven een inkijkje in hun ambities en uitdagingen, met name waar het gaat om de bedrijvigheid en de bereikbaarheid van Gorcum. Kwesties die van groot belang zijn voor de ondernemers in de stad en in de regio. In het bijzonder over de verbreding van de A27 en de nieuwe Merwedebruggen, die de komende jaren vernieuwd worden. Daarna was er ruime gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over wat het voor deze regio betekent én wat de risico's zijn qua bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden.

Via dit bezoek maakten de beide genodigden ook kennis met de succesformule van De Ochtendspits.

Meer berichten